Il Posto Lounas
1. Salmone e Pesto
Fior Di Latte Mozzarella, Lämminsavulohi, Pesto kastike, Seesami.
2. Pere e Gorgo
Fior Di Latte Mozzarella, Päärynä, Gorgonzola sinihomejuusto, Saksanpähkinä, Mustapippuri, Balsamico kastike.
3. Prosciutto
San Marzano tomaattikastike, Fior Di Latte Mozzarella, Prosciutto kinkku, Pecorino juusto .
4. Spicy Pepperoni Special 14.90€
San Marzano tomaattikastike, Fior Di Latte Mozzarella, Pepperoni, Nduja tulinen makkara, Parmesan juusto.
Spaghetti al Funghi 13.70€
Spaghetti-pasta, Kermainen kastike, Herkkusieni, Gorgonzola sinihomejuusto, Basilika, Parmesaani juusto.
1. Parma Salaatti
Salaattisekoitus, Parmankinkku, Artisokka, Kirsikkatomaatti, Pecorino-juusto, Balsamico-kastike, Talon Valkosipulileipä
2. Salmone Salaatti
Salaattisekoitus, Lämminsavulohi, Vinaigrette sitruunakastike, Kirsikkatomaatit, Artisokka, Pecorino juusto, Talon Valkosipulileipä.
Hanalimu, 2.5 €
null
12cl puna/valkoviini 14%, 5.9 €
null
1. Gamberi e cipolla
Tomaattikastiketta, Fior di Latte -mozzarella, jättikatkarapuja, punasipuli ja sitrunnalohko
2. Pollo e pekoni
Tomaattikastiketta, Fior di latte -mozzarella, paahdettua kananrintaa, rapeaa pekonia ja punasipulia. Viimeistellään tuoreella rucolalla ja parmesaanilla.
4. Parma 15.40€
Parmankinkulla, kirsikkatomaateilla ja Pecorino-juustolla viimeistelty herkullinen pizza, jossa on myös Fior di latte -mozzarella ja rucola.
3. Salame
Täyteläinen Napoli-salamilla ja tuoreella basilikalla maustettu pizza, jossa on Fior di Latte mozzarellaa ja San Marzano -tomaattikastiketta
Salmone salad
Savulohisalaatti artisokalla, pinjansiemenillä ja rucolalla, viimeistelty ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja kirsikkatomaateilla.
Hanalimu, 2.9 €
null
12cl puna/valkoviini 14%, 5.9 €
null
Pasta al bacon, 13.7 €
Penne-pasta, rapeaksi paistettu pekoni, kermaisen valkosipulikastikkeen syleilyssä. Viimeistellään parmesaanilla ja tuoreella persiljalla
Risotto al Rosmarino, 13.7 €
Kermaisen pehmeä risotto, jossa yhdistyvät Roman maustettu ruokakerma, paahdettu kana ja aromaattinen rosmariini.