Napolilainen Pizza

Napolilainen Pizza

Etkö malta odottaa saada autenttisista kaikkein autenttisinta?

Mikä on napolilainen pizza?

Napolilainen pizza on se Oikea alkuperäinen, jota on valmistettu Italiassa jo 300 vuotta. Napolilainen pizza kertoo Napolin tarinan.
Kuningatar Margheritan ollessa kesälomalla Napolissa, paikallinen pizzaiolo esitteli hänelle tomaatteja, tuoretta mozarellaa, oliiviöljyä ja basilikaa sisältävän pizzan. Pizzan kolme eri väriä kuvasivat Italian uutta lippua. Kuningatar piti pizzasta niin paljon, että se nimettiin hänen mukaansa. Ja niin klassikko Margherita oli syntynyt.
Doughin’ It Right

Taikinassamme on vain neljä raaka-ainetta: 00-caputojauhoa, vettä, merisuolaa ja tuoretta hiivaa.
Taikina alustetaan ja muotoillaan käsin. Taikinan teossa jokainen askel on tärkeä, mutta viimeisin lienee kaikista tärkein: hiivalle täytyy antaa aikaa vaikuttaa. Tämän vuoksi annamme taikinamme kohota 48 tunnin ajan ennen kuin valmistamme siitä Sinulle kaupungin laadukkaimman perinteisen pohjan!
Puhutaanpa nyt päälisistä.
Kastike on todella luonnollinen, vain kuorittuja napolilaisia tomaatteja tuoreella basilikalla.

 

Juustomme ovat Italiasta ja ne tehdään korkealuokkaisesta maidosta. Mozzarella tunnetaan myös nimellä “valkoinen kulta” makunsa ja laatunsa vuoksi.

 

Taikina muotoillaan muotoonsa käsin. Tällä tavalla ilma liikkuu keskeltä ulkoreunoille tehden niistä kuohkeammat.

Pizzaa paistetaan 460-asteisessa uunissa 60-90 sekunnin ajan.

 

Napolilainen pizza on taikuutta. Se ylistää makuja ja juhlistaa aistimuksia. Napolilainen pizza on hienoista hienoin. Puhtaista raaka-aineista. Harvinaisen tuoretta. Klassisen yksinkertainen. Historiallinen perintö. Napolilainen pizza on hyvä valinta terveystietoisille herkuttelijoille.